Een klein woordje over ons, zodat je weet dat je in goede handen bent.

June and Julian babywinkel werd opgericht in April 2014 door Kathy en Stephanie, twee beste vriendinnen.
Stephanie, de trotse mama van June en Jax en Kathy, trotse mama van Julian en Romy. Neem de twee voornamen van hun twee eerste kindjes en daar is  “June and Julian”.

Met gevoel voor stijl.

Gezond geobsedeerd (zoals alle nieuwe en toekomstige mama’s denken we 🙂 ) bij het klaarmaken van de babykamer en babyuizet voor de komst van hun kindjes, merkten ze hoe moeilijk het was om stijlvolle babybenodigdheden te vinden. Modern, tijdloos & duurzaam, maar ook helemaal ‘babyproof’.

Uren en uren van opzoekwerk resulteerden in september 2014 uiteindelijk in onze online lifestyle boutique June and Julian. Een online babywinkel waar we unieke merken en babyspulletjes van over de hele wereld samenbrengen. En ook al komen ze van over de hele wereld, ze hebben allemaal één ding gemeen: gevoel voor stijl!

Sindsdien zijn we nooit meer gestopt met zoeken naar de nieuwste trends en coolste babyspulletjes, steeds op zoek naar de leukste designers en merken voor babies en kinderen.

Dezelfde en nog veel meer passie dan bij de start

Ondertussen mag het resultaat er zijn, vooral dankzij jullie, onze trouwe klanten! Bijna vijf jaar later zijn we één van de grootste shops in België, met klanten in Belgie, Nederland en de rest van de wereld. Je kan kiezen uit 8.000 spulletjes van meer dan 100 merken. Maar waar we nog het meest trots op zijn is dat we de warmte en gezelligheid van onze shop heb bewaard, en dat we alles nog steeds doen met dezelfde en zelfs meer passie dan de eerste dag.

Iedereen van jullie krijgt een persoonlijke behandeling. Elk order is netjes ingepakt en wordt verzonden met de grootste zorg. Ons persoonlijk berichtje bij iedere bestelling zal je zeker weten te appreciëren.
Speciale verzoeken? Laat het ons weten, wij zorgen ervoor.

Shoppen simpel en zonder stress? Dat is gemakkelijk… shop online.

We krijgen voortdurende de vraag of we geen fysieke shop willen starten, niet alleen van klanten, maar ook van onze merken, maar we kiezen er zeer bewust voor om een online babywinkel te blijven. Zo is onze enige zorg uw online shopping ervaring, het is niet gemakkelijk om online en fysiek te combineren en toch iedereen de beste ervaring te bieden.

Mama’s en papa’s vinden nauwelijks nog de tijd om te gaan winkelen, en als het dan toch eens lukt is de kans zeer groot dat we vroeger moeten terugkeren om onze kleine held(en) besliste om honger te krijgen, in slaap te vallen, naar het toilet wil of gewoon niet ophoud met zeuren en wenen zodat je (soms met schaamrode wangen) gedwongen weer naar huis keert om nooit meer terug te komen.

Dus we moeten het gewoon toegeven, niets is meer relaxed dan te winkelen vanuit onze “luie zetel” met een warm kopje thee of koffie terwijl onze kleintjes lekker in hun eigen bedje slapen.
Daarbovenop, geen gesleur meer met zware tassen, niet meer eindeloos rondrijden op zoek naar een parkeerplaats,… wat wil je nog meer?
Je ontvangt uw pakjes, netjes verpakt, één of twee dagen thuis…bye-bye stress, hello me-time!

Bedankt om een kijkje te komen nemen in onze shop en hopelijk tot snel!

Veel liefs,

Team June and Julian

PS:

– We hebben niets liever dan een berichtje van jullie. Heb je suggesties, opmerkingen of wil je gewoon eens hallo zeggen, stuur ons zeker een mailtje.
– Heb je een ideetje voor ons voor een leuk product of merk dat we nog niet verkopen? Laat het ons weten. Je ontvangt een beloning wanneer we belissen om uw idee te verkopen.

(hello@juneandjulian.com)